valborg

aloha! har inte haft tillgång till någon data så det är därför jag inte bloggat. snart ska jag iväg till djäkne med mina fina vänner och grilla och bara umgås :) ska bli mysigt. vi hade tänkt att vi skulle ut på krogen senare ikväll också, men ingen av oss har lust eller ork. så blir skönt att bara ta det lugnt ikväll.










önskar jag vore en riktig plugghäst ibland..

har bara degat i sängen med datan hela dagen. och städat lite.. nu måste jag ta tag i pluggandet, men funderar på att kila ner till ica och köpa något gott innan, typ cola och godis. blir roligare att plugga då haha och vet fan inte ens vad jag ska tag i först, är inte ens motiverad till att plugga.. skulle hellre moffa godis och kolla på något grym film, suck. men ibland måste man göra saker som man inte vill, så tror jag börjar med häslopedagogik där jag har två uppgifter som ska göras.

ska torka håret nu (tog precis en sköööön dusch) sen drar jag till affärn!

its not always easy..

jag är sur, arg, ledsen och besviken på mig själv. hur har jag kunnat varit så dum att jag låtit erfarenheter och upplevelser hindrat mig från att leva fullt ut? hur har jag kunnat låta dig hindra mig?! jag vill släppa loss och bara låta det komma. men jag är rädd. rädd för att visa mina svagheter.
det är som om jag står vid en korsning, jag har en massa vägar att välja mellan. jag kan svänga höger eller vänster. backa eller fortsätta min färd framåt. i två års tid har jag alltid valt det säkra före det osäkra, för jag har varit rädd för att inte veta vad som händer, jag har behövt full kontroll. jag har alltså valt att gå rakt på. men denna gång väljer jag en annan väg. jag vill ha förändring. jag vill uppleva något nytt. jag vill vara modig.




jag vill bli hel igen

jag ger dig min morgon

tudilu!
vaknade för en timme sen, eftersom jag somnade runt fem-sex tiden imorse och fråga mig inte varför hehe. gårdagen var mysig, en massa lek med kajsa och tove i en lekpark. sen gick vi hem till deras farmor och fikade och busade lite till. kameran glömde jag hemma hos jennifer, men har snott lite bilder från min syster. ja sen kan ni väl lista ut att jag drog hem till jennifer, vi var så grymt hungriga att vi ville äta allamöjliga maträtter och på en massa olika ställen. så det slutade med att vi hamnade på max ute på erikslund, tog bussen dit men när vi skulle hem så var det så kallt och bussen skulle komma efter 30 min så vi tog taxi.. senare på kvällen dök fia upp och senare mr falk hahahaha.

och ja, idag skulle jag och jennifer ha testat på zumba kl 12.45, men det hände ju aldrig.. haha får träna lite här hemma istället. men först måse jag städa. och efter träningen så måste jag verkligen plugga. har plugg upp till öronen som vanligt.. suck






its amazing how you can speak right to my heart

Godmorgon!
vaknade klockan tio ungefär(helt av mig själv !!!), men har legat kvar i sängen sen dess. känner  att jag behöver ett glas med iskall cola så det är väl dags att överge sängen för en kort stund och ta sig den lååååånga vägen till köket haha. runt två tiden så ska jag träffa mina systerdöttrar/prinsessorna, har saknat dem extremt mycket. sist vi sågs var i februari, det blir så när man inte bor i samma stad längre. blir väl att gå till någon lekpark och leka (den yngsta är tre och den äldsta är 5), solen skiner ju och vi får hoppas den fortsätter att göra det. någon som kan göra en sån där soldans? haha

jobbet gick bra igår, fick gå av ganska tidigt. ca 23.20 hur skönt som helst! men kom ändå int hem förren tolv eftersom bussarna går så konstigt. suck. nu är in kropp helt död, av jobbandet och träningen från i torsdags. har värsta träningsvärken btw!!! det betder väl att jag gjort bra ifrån mig tror jag.. nu ska jag gå och hämta cola, men först knäcka min rygg. får be mamma hjälpa mig.


jag, tove och kajsa-stina


friday n off to work

yes nu bär det av till jobbet, har inte jobbat sen december månad så har verkligen ingen stor lust. men har verkligen behov av pengarna haha. börjar kl 17 och ja som sagt vet ju aldrig när jag slutar..

hade nationella idag i svenska B skriftligt, jag hoppas på ett godkänt. drog sen till hälla och ikea med eve. hittade lite små saker på hm och lindex. och jag som absolut inte skulle spendera pengar denna månad.. ja jag vet ju hur det alltid slutar med. måste ta tag i att städa mitt rum nu i helgen, ser ut som om det har varit krig, en virvelvind och storm på en och samma gång här inne. ramlade till och med över massa saker på golvet i natt.. inte okej!

nu ska jag klä på mig och ut till bussen, tror det regnar ute :( jävla skit, det var ju underbart väder för någon timme sen. april suger!!!!!!


dum förklarad?

snacka om att vara dum, värmde en sån där fryst pizza i ugnen, när den var klar tog jag upp den med ena handen och ställde den på spisen men kom på att jag kanske skulle ställa plåten någon annan stans. så jag lyfter upp plåten med båda händerna och observera jag hade bara grytvante på ena handen. snacka om höjden av dumhet och det gör inte bara liiiite ont just nu.. nu är jag inte ens hungrig längre... suck

torsdag

vaknade för ca en timme sen, och sen dess har jag tränat. ja ni hörde rätt. JAG TRÄNADE! haha, har gjort en massa övningar för över kropp plus rumpa och lår. jag o jennifer ska bli fit for bech 2010. tänkte ge upp och satsa på beach 2011 ist, men vafan man vill väl inte behöva känna sig som en valross när man sätter på bikinin i sommar right?! några kg kan man väl gå ner iaf :) på söndag ska jag och jennifer testa på zumba btw, ska bli kul!

nu ska jag hoppa in i duschen, för jag börjar om typ en timme med hopp och skutt (hälsopedagokik/idrott) och sen blir det barteknik. nu måste jag skynda mig! och jag vill inte ens yttra mig om vädret.. det sviker mig fan. blä

13 saker du tänker när du är full..


1. Jag är inte full, såklart jag kan dricka lite till!

2. Omg I'm so hot!

3. Jag kan dansa alla danser, let's try salsa!

4. DJ:n behöver mig och mina musiktips!

5. Jag sjunger skitbra och kan alla texter... perfekt!

6. Tequila? Vilken bra idé!

7. Jag ska bara vila lite...

8. Det är för tidigt att gå hem nu - vem fixar ett morgon-party?

9. Han/hon skulle älska ett snuskigt sms nu!

10. Det är inte långt, vi går!

11. Golvet ser skönt ut, jag ska lägga mig på det..

12. Vem som helst kommer bli skitkåt på mig om jag dansar som en porrstjärna.

13. Om jag inte får den där pizzabiten, så kommer jag dö....



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
har inte garvat så mycket på länge. ni kanske tycker jag har torr humor, varsegod men sånt här faller jag pladask för!


inspiration tack

har noll inspiration, vad ska jag skriva om?! känns som att jag skriver om samma saker om och om igen.. ganska tråkigt. som jag sa, i i början när jag startade denna blogg, "vi får se hur det går med den här bloggen". just nu ser det inte ljust ut haha. börja kommentera ni få som läser :)

nu har verkligen nedräkningen till studenten startat på riktigt, det är runt 50 dagar kvar. WOOHOOO!!!!
har dock ingen klänning, inga skor, inga smycken och ingen aning om hur man ska fixa håret. ja, ni vet allt det där ytliga.. har inte så mycket annat planerat heller för den delen.. men det kommer. bord på Bill o Bob´s uteservering har vi iaf fixat innan festen på BMB äger rum. ser verkligen fram till dess. har liksom gått runt och längtat o väntat sen jag gick i åttan på högstadiet hahaha. snacka om att vara skoltrött. men visst kommer absolut sakna HR07B, vi är ju trots allt bästa klassen ;)


någon som vet var man kan hitta grymma/snygga skor och kläder i london btw
?
 ska nämligen dit den 19 maj.


imagine a life whoitut you.. its not possible

har fått lite plugg  gjort iaf, somnade i ca två timmar och tog sen ett skönt bad. herregud vad det behövdes! nu ligger jag i sängen och lyssnar på chill musik och ska kolla klart på filmen jag kollade på igår men inte orkade kolla klart på - save the last dance. en av dem bästa filmerna.

har tänkt på en sak, det skulle vara otroligt skönt att flytta hemifrån men hur fan ska jag klara mig? det är underbart att bo hemma med mammas otroliga mat, när hon tvättar mina kläder (vet inte hur en tvätt maskin fungerar) och diskar och även ibland städar  mitt rum.. haha herregud, snacka om att jag är bortskämt! på tal om man, mamma lagade sukt god mat idag. lax med pesto och råstekt potatis med tsatziki och sallad. mumsfillebaba! haha

hoppas på fint väder imorgon

en helt vanlig tisdag

sitter vid mitt skrivbord (har inte använt det på typ ett år, bara som förvarings bord haha) och värmer mousaka i mikron. idag har det varit knas väder, ena stunden sol och andra så var det hagel.. klarade båda proven tror jag, är mest säker på nationella då min lärare sa att jag klarat mig. WOOOOHOOOOO!!! two down, five moore to go typ.. har en massa plugg :(

var på stan efter skolan och hittade sjukt snygga saker, jag som inte skulle shoppa denna månad.. men jag köpte aldrig något, utan kollade bara. hittade en rosa/grå baseball jacka, några fina sommar klänningar och en massa fina ringar. suck. någon rik man som vill gifta sig med mig?! haha nejdå.. men måste börja jobba igen. och på tak om det så ska jag faktiskt jobba på fredag, börjar kl 17 :)

nu ska jag äta, sen hoppas jag på att det blir lite plugg.

just look over your soluder, i´ll be there

I´ll have faith in all  you do, just call my name and I´ll be there.

nu är det kris

nu är jag på villo vägar igen, har lagt allt åt sidan och ägnat mig åt egentligen ingenting. så nu sitter jag här med plugg upp till öronen på mig och jag har mig själv att skylla. imorgon har jag nationellt prov muntligt i svenska B och efter det så har jag ett muntligt prov i religionkunskap A. och på fredag (på min egentliga lediga dag) så är det nationella igen, fast den skriftliga delen.. suck plus en massa annat plugg.. men det är väl såhär det är när allt börjar lida mot sitt slut. det är inte lång tid kvar tills allt är över.. herregud, ÅNGEST! hur ska jag hinna med allt..

var på stan idag med thobbe och kollade efter student klänning plus skor. men tror ni jag hittade något snyggt här i lilla västerås?! ne självklart inte. blir att leta som en galning när jag åker till London den 19 maj och även åka upp till sthlm och kolla. vet exakt vad jag vill ha, men frågan är: var får jag tag på det? tips, någon?!







hittade en gammal bild på moi, jag var dock blond då..

.

is not about who you are, is about what you do.



FREDAG

idag har jag nästan städat hela mitt rum, återstår bara dammsugning och moppning kvar. men det tar jag imorgon.  snart ska jag hem till jennifer och bara ta det lugnt. har velat röka vattenpipa hela veckan, men det är något som fattas på  hennes pipa.. suck. nu ska jag föna håret och byta om.


 jag förvånas gång på gång över hur folk tänker ibland, liksom har du någon hjärna över huvud taget eller är du bara pantad? och hur mkt fitta kan man vara mot en vän? ja, det återstår väl bara att se..

smart has the plans, stupid has the stories



nothing lasts forever, so live it up, drink it up, laugh it off,
avoid the bullshit, take chances och never have regrets,
because at one point eyerything you did was exactly what you wanted.

it will always be you, no matter what

ett litet snedsteg och allt är förstört.
snacka om att vara misslyckad..

what a wonderful world!

herregud vilket fint underbart väder det varit, både igår och idag. igår "invigde" jag och jennifer hennes balkong med att ta ut en varsin kökstol och dricka några cider med en massa snack om framtidsplaner. passade även på att sola mina äckligt vita ben haha. gjorde inte så mycket mer än så..

idag har det varit chill i skolan, då den mestadels spenderades ute i solen. mysigt. sitter och letar efter någon bra resa till i sommar, helst turkiet. hela tjejgänget ska åka iväg en vecka, ska bli så sjukt roligt! händer en massa roliga saker till sommaren wooohooo!!!!


plugg vs sol..

nu är jag på dåligt humör, vaknade upp skit glad för att det är vårväder med sol utanför men sen kom jag på att jag inte skulle få gå ut och njuta av vädret. varför? jo bara för att jag har varit så fuckin lat under påsklovs veckan att jag inte gjort ett arbete om arbetsmiljö och säkerhet som ska vara inlämmnat imorgon. och detta arbete är ett såkallat "gör jag bra ifrån mig får jag MVG i kursen, gör jag dåligt ifrån mig får jag ett G/IG i kursen". så nu är det bara att sätta igång, visst lockar det att gå ut en stund, men nej jag ska vara stark och sitta hemma, inomhus, och plugga.. woohooo!!! wish me luck

none of your scars can make me love you less

ne nu sticker jag ut på en promenad med min bror eve. känner mig sjukt rastlös. behöver få prata av mig lite också, har en av mina sämre dagar idag.. vi hörs imorgon om jag har lust att blogga dvs. ha en trevlig lördags kväll!


.



varför kan jag inte bara glömma? att minnas förstör mig bara, det förstör allt. jag vill kunna börja om på nytt, som att aldrig någonting någonsin hade hänt. vill kunna släppa in, kunna släppa loss. men minnena tillåter inte det.



13c, heaven on earth!

åh herre min skapare vad mätt jag är, har nog aldrig varit såhär mätt! åkte iväg med mamma och köpte spicyhot, 13c of course! så underbart gott, mums.. men nu ser det ut som att trillingar ligger i min mage, tur att man bara ska vara hemma ikväll med mjukis kläder och att man inte är tvungen att tvinga sig in i en tajt festblåsa.. blir era magar också så sjukt stora och uppsvällda när ni ätit?! eller är det bara mig det är fel på..? hhm, tveksamt..


friday night

gårdagen var riktigt rolig eller iaf i början av kvällen, förfest hos jenka (jennifers smeknamn för några år sen) med grabbarna grus. sen blev det utgång på pluto där raffa och hans "kollega/vän" hade ordnat ett white party. det gillades grymt mycket, musiken var grym och hela stämmningen var grym! tills någon idiot förstörde allt, behöver inte gå in på detalj men man gör inte så som han gjorde.

men kvällen var lyckad iaf, tänkte lägga upp lite bilder. för som sagt, bilder gillas väl? ;) men som vanligt finns det bara bilder från förkakan, glömmer alltid att jag har kamera när jag kommer in till krogen för då har jag andra tankar i huvudet :P








<3

allt handlar om att vinna,                          ditt hjärta.


back in the days

godmorgon! vaknade upp för ungefär en timme sen, men ligger fortfarande kvar i sängen. satte på min "ipodstereo" ,som förövrigt har världens skönaste bas, och nu dunkar jag musik på högsta nivå. spelar upp gamla låtar, som tar mig tillbaka till back in the days. en massa underbara och jobbiga minnen, en massa bus och dumheter, men även glädje och lycka på en och samma gång. men jag skulle knappast gå tillbaka i tiden och göra vissa saker ogjorda, för jag ångrar aldrig något, bara det jag aldrig gjorde.. det som hände då har format mig till den jag är idag, och den ida som finns idag är jag kinda stolt över!


nu ska jag käka frulle och sen hoppa in i duschen. blir partey hos jennifer ikväll med utgång till pluto som följd.
ciao!

torsdag, eller?

kom nyss ut från badet/duschen, var tvungen att fräscha upp mig en aning, såg och kände mig förjävlig.. vad jag ska göra resten av dagen är att plugga arslet av mig, suck. men först ska jag typ fixa något gott att käka, ta bort mitt äckliga gamla nagellack och städa.. allt för att ha en ursäkt att inte behöva börja med plugget.. gaah





det är och kommer alltid vara du, men du verkar inte inse det..

galet!

nu är jag (nästan) utvilad efter den galna kryssningen. allt hände och det var så sjukt roligt. var på speeddating (fråga mig inte haha, denise och jossan drog med mig), hyttfestade, dansade, träffade nytt folk, fick en komplimang av peter siepen, snodde någons hatt, tappade bort alla mina vänner men hittade snabbt nya igen och sen så hände det mkt mkt mkt mer. somnade ungefär i en timme i jossans och hannas hytt efter frukost buffen (tror jag aldrig uppskattat mat/frukost så mycket som jag gjorde då). vid elva var vi duschade och "fräscha" gick o åt frukost igen. sen var det bara att börja om igen. kul. men nu mår man ju som man förtjänar. har knappt några bilder heller, min kamera dog innan vi ens kommit på båten och denise har resten av bilderna från hennes kamera..


dag 2 - hemresan


jag, fem på morgonen efter festandet under dag 1.. drägg



fattso!!

omg under den här veckan kommer jag gå upp ett flertal kg fan. har precis avnjutit mammas underbart goda hemmagjorda pizzor och väntar på att den tredje pizzan blir klar sen är det bara att hugga in igen! har ätit sjukt mkt "påsk"godis dem senaste dagarna och nu fick jag mkt godis.. uuuuh, fattso! hahahha herregud. det kommer verkligen komma ifatt mig o snart kommer jag att rulla fram. och det vill jag verkligen inte, jag ogillar feta människor men ändå så är ag lat och orkar inte börja träna.. dubbelmoral.se

aja, nu ska jag vila magen lite så det får plats med mer mat :D och sen ska jag börja tagga inför kryssningen imorgon!

secret

im amazed by you


påsk

dålig update, i know.. just nu sitter jag i sängen och lyssnar på deppkärleks musik haha. ska väl hem till qeen J snart ;) måste iaf få komma ut, för har suttit inne heela dagen fast det har varit underbart väder ute :( ingen har ju velat hitta på något.. suck. det ändå braiga som hänt idag är väl att mamma precis kom in med en frukttallrik till mig haha.



på tisdag är det kryssning. wooohoooo. måste börja tagga!
glad påsk förresten!


late night talk

ne nu ska jag ta mitt fula tryne och lägga mig i jennifers säng och snacka lite skit med henne. är riktigt hungrig men har precis borstat tänderna.. suck. har haft film kväll med grönsaker, dipp, cola och new moon! verkligen den bästa filmen, favoriten är ju lätt "jacob", grrrr on him ;) hahaha.

skola imorgon kl 13- jagvetinte, sen blir det påsklov (och påskmiddag hos min pappa:) fast som innebär en del pluggande.. bäst att sätta igång för snart smäller det haha. godnatt!

RSS 2.0