On my way to the airport

Jaha, nu sitter jag i bilen till arlanda. Herregud, det känns så otroligt overkligt! Kl elva (om allt går som det ska, inga förseningar, inga krasch landningar osv) idag så är jag i grekland och njuter av värmen! Och om planet störtar och jag dör så vill jag bara säga att jag älskar mina underbara vänner och min underbara familj! Big love to you<3 Drog hem till jennifer lite tidigare idag för att träffa tjejerna och säga hejdå.. Fan vad jobbigt det var att göra det. Snyft, kommer sakna er jätte mycket! Älskar er

soon im gone

OMG DET ÄR INTE ENS TOLV TIMMAR KVAR TILLS JAG ÅKER!!!! HERREGUUUD VA NERVÖS JAG ÄR. OCH VÄSKAN VÄGER TYP FÖR MKT MEN VILL INTE SKILJAS ÅT MER SAKER HAHA :P

goodbye is not always easy

jaha, nu har jag sagt farväl till ytterligare vänner.. lite små jobbigt det där med att säga hejdå och vara medveten om att det kommer ta månader tills man ses igen. kommer sakna alla så otroligt mycket! men förhoppningsvis så går det fort, och man uppskattar nog sina nära och kära mer och mer ju längre tid man varit ifrån dem.

snart ska jag börja göra mig iordning lite snabbt, ska nämligen träffa mathilda för en liten utgång (blir väl ett glas eller två) vi ska nog testa på den nya krogen W&B om den är öppen ikväll. min sista utgång på länge i västerås buhuu.. haha nejdå ;) frågan är bara, vad fan ska jag ha på mig ikväll?! funkar jeans? eller kanske leggings? det regnar och hade egentligen velat haft min nya kjol som jag köpte igår.. suck, i lands problem..


två dagar kvar

idag är det onsdag och jag sticker på fredag, alltså har jag typ två dagar kvar att spendera i Sverige.. shit vad fort tiden har gått! har typ packat klart och typ sagt hejdå till alla.. kommer förmodligen komma lite tårar på fredag när jag sitter ensam på flygplatsen men men det är smällar man får ta. ush vad jobbigt det kommer vara att vara ifrån alla i två månader! gonna miss you guys!♥

nu måste jag hoppa in i duschen så jag kan bege mig ner till stan för att träffa josse och sen thobbe :)

boooom

bild bomb  från fredagens bravader ;)






jag och älskling


josse, emilia och joanna :)


frugorna rotar i min garderob :P







monday

hellow! inte updaterat i helgen då jag har haft annat för mig.

fredagen var grym och hur rolig som helst :) började med middag hos mig, lite drickande och lekar. drog sen till bäckby ett tag sen blev det utgång. roligt, men önskade att natten inte var så kort. tack mina underbara vänner för en minnesvärd kväll/natt!♥

i lördags drog jag med josse till hennes mammas och styvpappas hus som vi fick låna. det låg prevcis vid mälaren med sjö utsikt, underbart ställe synd bara att det var skit väder och vi var tvungna och sitta inne hela dagen och kvällen. men det var mysigt iaf. lagade god mat, drack rosé, snackade massa tjejsnack, kollade på filmer och spelade kort :) dagen efter tog vi en liten promenad runt stället sen kom pappa och hämtade mig för att ka och hälsa på storesyster :)

lägger in bilder från helgen senare. ny ska jag äta cheese cake och kolla på Tyra Banks show. tudelu!

tonights gonna be a good night

hellow!
syrran och hennes kille är här, så satt och käkade frukost/brunch med dem. är klar med städningen också, tog tag i det sista när jag vaknade, duktigt va? kl fem kommer alla tjejer, förrutom araben som har blivit jätte sjuk :(  måste hoppa in i duschen snart och raka benen osv haha. vet inte ens vad jag ska ha på mig ikväll fan, ´har inte hunnit köpa någon ny klänning eller något :( eller jo beställde hem lite saker från HM som jag fick hem nu i början av veckan, men det var mest chill kläder som jag tänker ha i Grekland.


en riktig sommarlåt

i could really need a wish right now

har typ städat klart, orkade inte så tog en dusch och pysslade om mig själv istället. ansiktsskrubb, ansiktsmask, fotskrubb osv. sen gick jag och la mig på soffan för att kolla på tv. jag om någon kollar aldrig på tv så det var verligen ovanligt. sen drog jag och träffade eve en stund, snackade lite skit o sådär  :)

är helt proppmätt just nu, mamma lagade godaste maten som vanligt! längtar tills imorgon, ska bli kul


tänkte eftersom jag är så dålig på bilder, så lägger jag upp en "ful" bild på mig
från igår ;) varsegoda hihi

städa

nu ska jag ta tag i städningen av mitt rum, det behövs verkligen. sen ska jag försöka komma på vilka kläder jag vill ha med mig till grekland.. gosh kommer vara pain in the ass! haha. sen ska jag fixa cheese cake tills morgon när brudarna kommer :) later!

galet

goddagens! här regnar det för fullt så idga behöver man inte känna någon ångest över att man inte är ute i det fina vädret. ganska skönt att det regnar ändå ;) igår somnade jag framför datan runt nio, vaknade upp vid tolv och somnade sen om till tolv på dagen idag. hur kan man vara så trött?!

imorgon är det fredag och jag längtar faktiskt :) ska bli riktigt roligt! ska snart dra ner till tobak och hämta ut ett paket, och försöka ringa och prata med någon kärring som inte vill betala ut min lön denna månad :S helt wierd asså, jag måste ju ha min lön ffs!!!!

allting har förändrats, men du finns kvar♥

jag har tråkigt och kom på att min väska i nuläget väger  typ 30 kg. HJÄLP PANIIIK!!! hur ska jag kunna skiljas åt från mina kläder i två månader? vad ska man ta med sig,?hur många olika klänningar, skor, shorts och linnen/tishor ska man ta med??? har fan packningssyndromet och finns det ingenting dom heter så, så gör det det nu :P

just nu halvligger jag i sängen och lyssnar på ballader haha, shit va fjantigt! imorgon blir det att gå upp tidigt, har mycket att göra på stan. later


bjussar på en bild från den lyckligaste dagen (so far) i mitt liv!
lite salongs berusad, full av förväntan och livrädd

stupid has the balls

åh nu är det verkligen inte långt kvar, åker om 10 dagar! mamma tog upp resväskan från källaren så jag kan "prov" packa lite så jag ser vad jag får med mig oså. nästanb hela väskan är packad och allt verkar inte få plats. skulle behöva en till väska för alla skor jag vill få med mig. men får ta dem jag använde mest. får ha med mig 20 kg bagage och 5 kg handagage så vi får hoppas jag får med mig det mesta. sen får jag väl köpa lite där också :)

längtar tills på fredag, då ska jag ha en liten fest/middag här hemma med mina underbara tjejkompisar! för att fira min födelsedag (fyller år när jag är nere i Grekland) och det kommer även bli som en liten hejdå fest.. buhu..
så det blir middag, festande och till sist utgång :) ska bli roligt.




älskar den här bilden, har inget med texten att göra men bara för att

oh happy day

goodmorning sunshines!
det är underbart fint väder idag så jag och brudarna drar och badar på mitt jobb (eller fd jobb kanske man säger?!). det är närmast o bäst haha, orkar inte dra mig någon annan stans. ska upp och fixa något gott att ta med mig.

blev ingen träning igår, somnade ist och vaknade upp vid nio. riktig välbehövlig sömn :)


13 dagar kvar!!

idag är det söndag, vilket betyder att det var min sista dag på jobbet idag woho! fast det var mindre roligt när jag bli iputtad i poolen med kläderna på just för att det var sista dagen.. fast det var svalkande hahaha
nu är det 13 dagars chillade som gäller sen sticker jag! så mycket att fixa, men vet ej var jag ska börja.

idag ska jag egentligen träna, men vette fan om jag har lust med det. är så extremt trött. skulle behöva en vilodag på riktigt, då jag bara ligger hemma i sängen, kollar film och somnar tidigt. skulle vara skööönt!

lördag

nu drar jag ner till löga för att grilla och fira josses födelsedag (hon fyller imorgon)! ny duschad, helt slut efter ett as långtråkigt jobb, på klädd, sminkad och blött hår. haha ciao!


friday

snart drar jag iväg till stan för ett glas med jossan och thobbe :) mmys!

sleepy

kom hem från jobbet för ca en timme sen, har haft det grymt tråkigt idag. jenny kom förbi badet och badade, hade inte sett henne på år och dar så det var lite skojj :) snart ska jag iväg och träna men jag orkar egentligen inte, då det inte blev så mycket sömn inatt.. men jag måste pusha mig själv så jag inte lägger av med träningen. ska dra så att jag är där vid sju, om det inte är för varmt där inne (sjukt varmt så man svettas ihjäl, mitt linne är ALLTID genom blött ffs..!) så ska jag köra mest kondition idag. typ power walk, jogga och cross training. inte så mycket styrke träning idag eftersom jag vill ner i vikt och inte upp :P

riktigt ovärt inlägg men men.. nu är det bara 15 dagar kvar btw!!!!

when love takes over

kom hem för ca en halvtimme sen, har varit ute sen kl fem. tog en promenad på 30 min ner till stan och träffade thobbe, gjorde lite ärenden inför grekland, snackade lite skit osv sen drog jag till gymmet och tränade i två timmar och till sist blev det en 30 minuters promenad hem också. fan jag klarar ju det här med träning och motion! har faktiskt gått ner 2 kg på en vecka och då har jag inte bantat alls. förutom minskat på allt godis. jag skulle lika gärna kunna gå ner tio kg på en vecka, men det är låångt ifrån hälsosamt och när man väl börjar äta igen så går man typ upp dubbelt så mycket som man vägde innan. så jag gör på det hälsosamma sättet ist. bättre!

imorgon och fram tills söndag är det jobb som står på schemat, och träning såklart. sen får jag semester fram till den 30de :) ska bara ta det lugnt, sola och bada om vädret tillåter och fixa inför resan.



du är som ett ljus i mörkret

ååh vilken härlig dag!

ååh vad jag är lycklig just nu!
kanske ska  passa på att berätta om det där kick ass braiga jobb erbjudandet. ska nämligen till Zakynthos, Grekland den 30 juli för att jobba. stannar där tills oktober.  ska bli så underbart skönt att få komma bort härifrån Sverige ett tag, men kommer sakna familj och vänner såklart!!!!

nu ska jag dra iväg och bada med några vänner :) later!


tsilivi, så här ser det ut 80 meter från där jag kommer bo :) underbart?!

hot hot hot

herregud, det e så sjukt vaaarmt, jag dör! ska absolut inte klaga egentligen, men nu gör jag fan det. värmen är olidlig.. skulle vilja lägga mig och sova i frysen inatt. kommer inte gå att sova inatt. attans! men godnatt till alla ni lyckliga jävlar som har fläkt/AC på rummet..

vääärmebölja ffs!!

shit är verkligen trött på min extremt enkla och tråkiga design, men är helt handikappat på den delen då jag inte förstår ett skit. någon som kan?:)

kom hem för typ en timme sen. vid halv fyra drog jag, mamma och kent hem till min syster och hennes nya, extremt varma, lägenhet och åt tårta ( en liten bit skadar ju inte.. fast det blev två..) och beställde hem lite saker från HM. gosade lite med simba, min gamla katt som syrran tog över. hade saknat han extremt mycket. ååh vill ha en alldeles egen kattunge att ta hand om! sen drog vi till gropen och badade och solade lite. vilket behövdes, det har ju varit värsta värmeböljan idag och igår. helt sjukt, igår hade det varit rekordvärme sen 94! fick sen skjuts till gymmet, så gymmade i ca två timmar. herregud vad skönt det var. nu känner jag mig verkligen bra igen haha. när jag kom hem så hade mamma och kent köpt med sig spicy 13c.. åååh gud så underbart gott det är :D kanske inte så nyttigt, men vafan?!

imorgon blir det att dra och bada med araben och "kerstin", så länge det e soligt o varmt:) sen blir det träning på kvällen. nu ska jag fixa till mina listor på spotify. later ♥





jag ger dig min morgon

godmorgon, eller god eftermiddag kanske man ska säga. vaknade fö ungefär en timme sen, så fick en väldigt välbehövligt sov morgon. sjkt skönt att få sova ut! idag ska jag hem till min syster för att fira hennes födelsedag som var den 9onde juli, efter det så blir det träning. det är verkligen ett måste eftersom jag inte tränat sen i onsdags. blir träning varje dag denna vecka.



ur mycket lockar inte det här?

söndag

har ont i huvudet och magen, är trött, hungrig och har ångest för att jag inte har tränat på tre dagar (pga öppetiderna för powermeet, så har inte hunnit :S). shit vad man klagar när man är inne på den dära jobbiga veckan haha. jobbet sög också idag, det var så extremt varmt att jag höll på att dö!

just nu ligger jag och slappar i sängen, vill dra och träna med känner att jag inte orkar pga huvudvärken. får bli att jag gör det heela nästa vecka ist! och btw, jag har bestämt mig. jag slår till på det där kick ass braiga jobb erbjudandet och sticker iväg! nu ska jag kolla på vm finalen   holland - spanien  hejar egentligen inte på något av lagen (hejade på brazil..) så hoppas ingen vinner, men det är ju fullr omöjligt så hoppas på spaninen, holland suger balle!!

At work

sitter på jobbet, wow vad kul det är att jobba när det är underbart väder!

At work

sitter på jobbet, wow vad kul det är att jobba när det är underbart väder!

sun, where are you? come out, come out where ever you are.

blev inget solande och badande idag, för solen har gått och gömt sig. tog istället en välbehövlig sovmorgon fram till kl 12, tränade lite kondition och sen blev det gröt till frukost. skippar nog träningen ikväll då jag har ont i kroppen, kan ju knappast vara bra och träna då. får träna imorgon, tors och fre ist :)

ska hoppa in i duschen nu och fixa iordning mig, sen till ica för att köpa något gott (fast nyttigt!!) och lite mat. ska hem till en vän om en timme  och umgås och kolla på fotboll :) ciao!

beach 2010?

tränade i ungefär 2 timmar, den ni! men nu är jag så extremt trött så jag tror jag dör. känner verkligen att jag kommer ha tränings värk imorgon trots att jag stretchade som fan. måste verkligen komma iform, skämms ju nästan lite över att ha på mig bikini på offentliga platser för tillfället. att gå ner i vikt är inte mitt ända mål, utan även att bli mer vältränad och hälsosam också.

ska sova snart, upp tidigt imorgon för vi ska ut och sola/bada :) btw, rip min navel piercing (herregud va fjortis?!).. var tvungen att ta ur den idag pga att min kropp stöter bort den. känns tomt utan den, plus att man ser mkt tjockare ut haha :P

nej  nu ska jag typ sova, godnatt! :)

lovely day

kom hem för ca 40 minuter sen, ganska tidigt men det dök upp en massa moln på himlen och kallt blev det. så vi tog båten hem. men det var riktigt mysigt att ligga och steka där på klipporna, tog det första riktiga doppet idag också(förra gången var jag inte nykter så det gills inte) och det var riktigt skönt i vattnet! vi hade med oss bulgursallad, potsallad, kött och lite annat gott.  men försöker faktiskt hålla igen på all skit mat, hoppas jag lyckas!

nu är det snart tränings dags, får skjuts om typ 15 min, kan typ inte gå för jag har ett sånt extremt stort skavsår på hälen då hur mkt skinn som helst har lossnat :( synd om mig.. så nu är det bara att hoppa i tränings kläderna, får köra i endast strumpor idag.


jag och eve i fredags

the sun is shining

det är 30 grader varmt,  jag vaknade i tid för en gångs skull och om ca en timme drar jag och brudarna iväg till östraholmen och badar, solar och chillar :) underbart!  tänkte  vara där hela dagen, sen runt åtta (när vi kommit hem, bytit om och ätit något)  så drar vi och tränar. ja,jag ska verkligen klara det här (colan kommer jag inte sluta med än, men allt godis och chips ska putsväck)! med tanke på var jag ska i augusti vill jag vara i form ;)

nu måste jag raka benen annars får väl folk för sig att jag är en gorilla eller något.
later!♥


söndag

eclipse var underbart bra! :D skulle lätt kunna se den hundra gånger om, men min favorit är fortfarande new moon. eller kan inte riktigt bestämma mig eftersom dem var typ lika bra haha.

nu ska jag iaf ta en macka sen dra till gymmet och bränna en massa fett!
ja äntligen tog jag tummen ur röva och nu jävlar ska jag bli vältränad :D hahaha
wish me luck

eclipse

nu ska jag göra mig iordning, sen promenera till stan. ska möta upp grabbarna halv nio :) sen blir det bio, ååh det pirrar nästan lite i kroppen hihi



:D

justja! jag har har fått ett kick ass grymt jobb erbjudande, frågan är bara är jag redo..?
men jag tror jag slår till och åker ner och jobbar inom kort.  underbart :D


goddagens

kom precis hem från jobbet, fick sluta typ fyra timmar tidigare och det tackar man inte nej till när det inte fanns ett skit att göra. det enda jag gjorde var att sitta ute, surfa på mobilen, lösa korsord och klunkade kaffe/cola.. men man ska inte klaga när det är så lättförtjänta pengar, jag gillar mitt jobb :) ikväll ska jag och grabbarna på bio och se den efterlängtade filmen eclipse.  gosh vad jag har längtat efter att få se den! nu ska jag vila ♥


RSS 2.0