1 månad

nu har jag varit här i exakt en månad, och herregud vad tiden går fort! tiden bara shvissar förbi..
har inte orkar lägga så mkt energi på att blogga o lägga upp bilder heller. updaterar mer på face o alla bilder finns där. i veckan så var jag och amy på scuba diving.. fyfan vad häftigt det va!! såg hundratals olika fiskar o en massa häftiga saker. ska lätt göra om det. riktigt häfigt. imorgon har jag en day off, ska bara slappa på stranden och på kvällen kanske jag sticker inte till zante town för lite shopping.. förhoppningsvis.

hur är det i svergiè???



pics


lite bilder från livet här i tsilivi, blir inte många bilder på samma gång eftersom allt är såååå segt här! men ett par stycken får ni iaf. enjoy! :D











detta har tagit mig 30 minuter att fixa, nu lägger jag ner och gåt till rummet och tar en kall dusch! sjukt varmt idag!!!

sunshine baby

jaso! (hej på grekiska, har ingen aning om hur det stavas..)

nu har jag varit här i exakt 20 dagar, livet leker. har lärt känna en massa människor från lite olika delar av värlen, mest turister dock som endast stannar en eller två veckor. ganska tråkigt att alla jag lärt känna har åkt hem nu, träffade på två norska tjejer kathrine och marthe hade riktigt roligt med dem. var på båtutflykt och festade med dem osv, två underbara tjejer :) även två killar från slovania (det kommer bli lite svengelska här, då jag håller på att glömma svenskan eftersom det inte finns någon att prata svenska med :P) två riktigt roliga killar. har haft mkt skojj med dem.

har legat på stranden hela veckan, sen jobbat på eftermiddagen/kvällen och efter det har det blivit utgång. men nu blir det ett par lugna kvällar, sova direkt efter jobbet. det behövs.

saknar alla där hemma, börjar få lite hemlängtan faktiskt..


I grekland

Nu har jag varit här på zakynthos i tre dagar, och jag älskar livet här! Längtar absolut inte hem, än så länge iaf.. På dagarna solar och badar jag antingen vid hotell poolen eller vid stranden, vid halv fem är det dags att börja jobba fram till halv ett och oftast går man ut och festar efter. I fredags var jag och amy på beach party och det var såå grymt! Hoppas ni har det bra hemma i sverige. Puss och kram.

RSS 2.0