...

hade absolut ingenting att göra när jag kom hem (förutom att moffa i mig en kebab med bröd. gaah skulle ju sluta med allt sånt!) så jag började fixa mina naglar. köpte tippar o hela kittet idag, första gången för mig. ena handen e klar har bara andra kvar och resultatet, enligt mig, blev relativt bra med tanke på att det är första gången för mig.. MEN nu är jag för trött för  att fortsätta och vill bara lägga mig i min alldeles underbart sköna säng, under täcket och på mina fem kuddar, och sova.. liksom vilket lockar mest, sängen eller att fixa naglar? haha

så ger nog upp och forsätter imorgon och btw ett heeeelt onödig inlägg.. som vanligt haha


ovärt..

fan.. jag har kommit på att min humor suger kraftigt. det jag anser som roligt, tycker alla andra e tråkigt.. typ sean banan tex. kan sitta i timmar och kolla på klipp med han och garva ihjäl mig medans mina vänner bara skakar på huvudet. men ändå så delar vi samma sjuka humor fast inte "vanlig" humor, hm lite wierd sådär..




jag fattar inte hur man får in videoklipp från youtube till bloggen.. någon som vet??!!
help plz!



hej kaj!

hallåu börje! (haha kommer  ni ihåg den dära reklamen med fåglarna som  sitter och skriker till varandra på typ skånska "hej kaj, hallåu börje" hahahah bästa reklamen ever!!)

jaja, ska börja fixa mig för jag sna ner till stan och träffa josse. vi ska försöka hitta några snygga skor och assecoarer till studenten. hoppas man kan hitta något här i lilla vässan.. håll tummarna! sen kl fyra ska jag på något jobb/info möte om jobbet jag kommer ha i sommar. och sen avslutar vi det hela med lite solning. mysig  dag :) ska sen träffa en vän, vad vi hittar på vet jag ej hehe :P

nu måste jag rappa på lite. vi hörs!♥

har ingenting att skriva här..

hittade faktiskt lite saker ute på erikslund i en affär som heter tati (dom har en massa blandade märken oså) köpte två klänningar som e likadana fast olika färger, en som jag ska ha på studenten under kvällen tror ja och sen hittade jag en skit snygg kavaj med nitar på. hur snygg som helst! det var rea på allt, så det gick inte ens på 300 kr. snacka om att jag fyndade, bra och billigt ;) hahahaha

käkade på burger king också, fyfan va gott det va. men nackdelen med att jag äter mig proppmätt är att min mage blir skit stoooor. och asså nu skojjar eller överdriver jag inte men men skulle fan kunna tro att jag blir gravid så fort jag äter (höll nästan på att vara tvungen att knäppa upp knappen på jeansen idag!!). helt otroligt jobbigt..

ut till erkan

har precis kommit ut ur duschen och håller på att göra mig iordning( föna håret, på med lite solpuder, mascara, på med kläderna och klar!) ska iväg till erikslund med eve en sväng. ska kolla på lite saker kanske köper något we will see :)

fint väder blev det också hihi.


natt blogg

klockan är snart tre på natten och jag är skit hungrig.. hatar att sova på tom mage eftersom jag oftast drömmer om mat och vaknar av att jag gnisslar tänder (typ tuggar med tänderna, eftersom jag tror jag äter på riktigt). men jag är för lat för att ta mig till köket. borde kanske skaffa ett mini kylskåp här bredvid sängen.. ingen dum idé! ;)

inget mera pluggande!!

åh fyfan vad skönt, har absolut inge mera plugg att tänka på! nu är der bara att börja njuta fram till den 11 juni, woohooo!! :D men att betygen sätts tre veckor innan studenten förstår jag inte, men men.
är bara hemma, har precis skickat in dem sista uppgifterna. tänkte dra iväg till skolan en stund innan jag drar ner till stan och byter storlek på klänningen jag köte igår. måste även köpa lite skitsaker och sen ska jag sola. sätter inte på mig en vit klänning om jag inte fått färg på mig! hahaha

är skit hungrig, men orkar inte fixa något att äta.. suck, ibland är jag verkligen lat.

suck..

åh hade skrivit lääääängsta inägget om studenten och allt sånt och sen bara försvann det!!!!!!!!
TÄNKER FAN INTE SKRIVA OM DET.. SUCK.


nu skiter jag i det här och går och käkar. mat hjälper alltid!

look at me

hej!
idag tog jag ledigt från praktiken eftersom jag hade en hel del plugg. så under förmiddagen blev det plugg och under eftermiddagen så städade jag och gjorde någorlunda fint. satte sen på mig ett par shorts och sandaler och drog ner till stan, vilket jag ångrade eftersom det var sjukt kallt när jag kom ner! inte roligt..

men jag hittade iaf en av studentklänningarna (blev en vit såklart, men såklart så råkade jag ta fel storlek så jag får hålla tummarna att rätt storlek finns imorgon när jag ska byta!) som jag ska ha, hade tänkt att ha denna när jag springer ut, på flaket och hemma när släkten kommer. sen byter jag om till en mer färgglad klänning. fast den har jag inte hittat än. så blir nog att man sticker i väg till sthlm på lördag och letar med thobbe :)


bjuder på en egobild, lite småtråkigt med inlägg utan bilder ;)

...

träningen till showen var tydligen inställd, det fick jag o thobbe reda på 15 minuter innan vi skulle vara där.. stackarsd thobbe som kom till "förorten" helt i onödan haha :P så tog det lite lugnt hemma istället och sen drog jag hem till en kompis, chillade o kollade film :) nu sitter jag och gör absolut ingenting. kul och värd info, nej..


busy woman

har inte haft såmkt tid att uppdatera, har haft väldigt mycket att göra när det gäller skolan. i tors åkte vi till sthlm med alla treor på hotell och restaurang programmet. först var vi på vin och sprit muséet, sen fick vi en timmes rast då drog jag o några andra till slottet och tog en massa turistbilder med vakterna haha. drog sedan och käkade på en restaurang på stureplan som heter pontus, extremt god mat och service. fick även gå lite rundvandring där och få information om både servisen o köket. deras vinkällare var inte att leka med asså.

fick egen tid efter det så vi drog o kollade lite affärer. men vi tröttnade snabbt eftersom det var så sjukt varm så vi satte oss och tog en cider. sen stack vi hem till vässan igen.

i helgen har jag bara tagit det relativt lugnt, chillat med vänner bara. idag ska vi träna till utklädnadsshowen :) woohoo.. inte taggad alls men det blir jag säkert :)

duktig

vilket härligt väder det är idag igen! hoppas det håller i sig.

drog ju till skolan en sväng för att fixa ett arbete med resten av gänget, gick bra sen blev alla rastlösa så vi snodde med oss hemmagjord glass från köket/restaurangen och gick ut och fikade i solen samtidigt som vi pluggade. riktigt mysigt ju. kom hem för ett tag sen, har pluggat en hel del idag och mer blir det. men först en liten matpaus.. fast extremt tråkigt att sitta inne och plugga när det är soligt ute :( suck.. men men


battlefield



värdelös




godmorgon

godmorgon! vaknade för ca en timme sen, har inga lektioner idag för man kan säga att dem är "avslutade" pretty skönt. men ska ändå in till skolan om en stund för att fixa ett arbete om vårat projektarbete, det är nu man måste ta tag i allt och fixa alla arbeten och sånt som ska in. så tror att det bara blir plugg för mig idag.

ska föna håret, sen måste jag få i ig något att äta. känner mig helt svag, hoppas det beror på att jag behöver mat och inte att jag håller på att bli sjuk för det har jag verkligen inte tid med.. och btw, det blir inget london för min del.. tråkigt men men.


jag igår, på morgonen, innan jag insåg vilket fint väder det var

grillning

jätte mysigt med grillning, fast extremt varmt att gå från Bella till löga i denna värme. vi var helt slut när vi kom fram och trodde att grillen skulle vara igång. men icke sa nicke, en gångs grillen slutade funka, vi hade ingen tändvätska och självklart hade tändaren slutat funka. så vi var tvugna att åka till bäckby för att hämta kol och tändvätska i sirres bil ( fias bf). efter många om och men så kunde vi börja grilla köttet :D och fan vad gott det blev! mums. såg ut att vara i åttonde månaden i maxiklänningen jag hade på mig efter jag ätit klart, haha!
sen blev det för kallt så jag o bella kte hem till henne, jag somnade i 30 min sen gick jag hem..

ska försöka ladda upp videos, så ni får se hur vår vardag oftast ser ut. skulle vara något va?! :D

sommar :D

vilket underbart väder det är ute :D! älskar att sommaren sakta men säkert är på väg.
ska iväg med tjejerna och grilla någonstans, har precis kommit hem från skolan. hade lite föör varma kläder på mig idag kände jag, leggings kavaj och t shirt under det. höll på att avlida.
"moderat" arbetet gick nog hyffsat eftersom vi även skulle ha ett seminarium om dem olika partierna.. hade betygsnack med religions läraren och får ett G på kursen vilket jag är väldigt stolt och nöj över med tanke på vad jag tycker om just den kursen..

ne nu ska jag leta fram kubbet (säger man så?!), byta om och sticka iväg. ha en trevlig dag :)!



jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag.


you learn something new every day

herregud, jag ångrar mig riktigt djupt att jag inte tog tag i denna uppgift/arbete tidigare än dagen innan den ska vara inlämnad. den var jobbigare än jag anade (samhäll, politik, moderaterna). och det här har jag absolut inget intresse alls för, jag ogillar många saker men jag hatar verkligen politik. ush det är så tråkigt! och på köpet är man cola och godis sugen.. suck. men iafm nu har jag lärt mig en läxa kanske, att alltid börja i god tid fast det kanske är lite väl sent ute med tanke på att det inte ens är en månad kvar till studenten..


SNÄLLA, DÖDA MIG!!!!!!





i wish you where here

hallojsan!
tänker inte ens lägga energi på att klaga på min updatering. den är som den är just nu men det har sina anledningar. har precis fixat lite nya spellistor på min spotify och nu ska jag börja plugga. för det måste jag, har ett arbete som ska lämnas  in imorgon och jag har inte ens börjat med det. får skylla mig själv!

igår tog jag och bella en promenad ner till stan i det extremt varma vädret, kändes verkligen som att det var sommar. satte och på tabazco en stund och drack ett par öl, drog sen vidare till Å och satt där ett tag. mysig kväll faktiskt :)

#%¤&/@*!

har fått ganska mkt plugg gjort, men fått damp ryck på den dära äckliga pärmen ett antal gånger under dagens lopp.. gaaah vill bara bränna upp skiten! nu är jag sjukt trött, men orkar inte lägga mig. hör ni hur sjukt det låter?! eller orkar gör jag väl men har en till sak att göra  innan jag kryper ner i sängen, vad det är jag ska göra är hemligt.. älskar hemligheter mohahahaha!

btw, jag och jenkan gjorde en videoblogg förra veckan. tänkte lägga upp den men jag har inte orkat. men hang on, its on its way people! herregud.. ni får en bild så länge :)


kajsa-stina, jag och tove

i try to masquerade the pain

jahapp, nu är helgen typ över  kan man ju säga. har inte orkat blogga något, känner inte att jag har något spec att skriva om.. i fredags så stack jag över till jennifer där även fia och naima var. vi satt och moffade chips, ostbågar, godis, cola, grönsaker med dipp.. och igår (lördag) så stack vi runt på en fynd vända, hittade en massa gamla barnfilmer osv som vi ska kolla på. sen drog vi hem till fia och käkade pizza och sen blev det frukt coctail med glass och godis och chips.. jag vet, jag skulle sluta med all skitmat. men det går fan inte asså.. jag är svag för sånt helt enkelt..

nu skulle det verkligen sitta fint med en sköön dusch och sen en massa tråkigt plugg..


jag och jenka.

vad är det för sjuk värld vi lever i?!

asså jag har inga ord, jag är riktigt jävla fucking upprörd! inte mkt som kan göra mig riktigt förbannad med det här knäcker allting.. en 16 åring tjej hittades mördad i råby skogen (alltså precis där jag bor) idag på eftermiddagen och nej det slutar inte där utan mördaren som överlämnat sig själv till polisen och erkänt är en kille aka idiotäckelpsykfallcp'#&%/(*kuksugare  som är i exakt samma ålder som den avlidne tjejen. alltså 16 bast.

denna lilla snorunge har alltså förstört inte bara ett liv utan många andras liv med (tänker på hennes familj). denna lilla tjej har inte ens hunnit levt halva sitt liv pga av en liten idiot som inte tänkte innan han agerade, så mycket hon  nu har gått miste om. jag känner djupt medlidande för hennes familj som sörjer djupt och jag är verkligen berörd över det som har hänt. det spelar absolut ingen roll att jag inte ens vet vem hon är eller var. jag hoppas bara att han ställs inför rätta och får avtjäna ett riktigt hårt straff!

tack för mig

http://vlt.se/nyheter/vasteras/1.822829-flicka-misstanks-ha-mordats-16-arig-pojke-anhallen
här kan ni läsa artikeln

oops

hm okej.. jag måste erkänna en sak. jag kunde inte hålla mig ifrån pizzerian här nere vid centrum. jag och eve gick dit och jag moffade fan i mig en hel jävla kebabtallrik.. det gick bara inte att låta bli! haha får ta tag i figuren imorgon ist..  godnatt

paniiiik

mitt internet fuckade ur idag, så jag ringde alex om råd. jag var fan helt panik/skräck slagen, känner mig så handikappad utan tillgång till internet.. plus att det verkligen behövs nu när jag ska plugga. men han var underbar och kom hit och fixade allt, på hans födelsedag liksom. grattis btw!

har pluggat i cirka tre timmar, sen gick det inte mer eftersom jag behövde internet. men nu ska jag börja plugga igen. jag kan ju bara jag vill! woohoo. och är grymt sugen på kebab tallrik eller kebab rulle, åh det bara vattnas i munnen. men nej, som sagt inge mer sånt där skit.. undrar hur länge jag kommer kunna hålla mig..?


nu jädrans..!

jahapp, man kan ju undra var som hände med den så omtalade träningen som jag skulle börja med. den rann väl ut ur sanden åter igen. men nu jävlar! har gått upp för många kg under vintern, kollade igenom min sommar garderob från förra året och kan ju säga att jag knappt kommer in i shortsen jag hade på mig då.. big suck, men jag har satt mig själv i skiten och får fan skylla mig själv. shame on you ida, haha. ne men ärligt, har fallit riktigt hårt för sötsaker och det e fan inte bra.

så efter idag (ska ju käka max och sen tänkte jag käka upp det lilla godis o chips jag har kvar hemma) så ska jag fan ta tag i detta, och ha gått ner minst fem-åtta kg till låt säga.. i mitten av juni. då har jag ungefär 1,5 månad på mig. sen är jag fit for fight till beach 2010! woohoo!!!!

btw jag fick sommarjobb :)

en helt vanlig måndag..

sjukt varmt det är ute, synd bara att man inte kan njuta av vädret. måste sitta inne och plugga ist.. men det är det värt, man vill ju inte skämmas på studenten. ska hoppa in i duschen snart, sen dra till max och käka med alex. ska bli gott, är skit hungrig och allmänt sugen på max hamburgare och dipp :P ne nu ska jag fortsätta plugga. wish me luck

nothing compares to you..

tråkigaste söndagen ever! har inte gjort ett endaste skit idag. somnade relatvt tidigt igår, men vaknade klockan två idag.. är så extremt trött nu för tiden, undar vad det beror på.. snart ska jag iväg o käka pizza eller något, sen får vi se om jag drar förbi jenkan en stund. hon e sjuk, så vi får se. så länge jag inte blir smittad fan.

aja.. tråkigaste inlägget ever också för den delen. hejdå

you amaze me..

nu har jag städat och känner att jag behöver lite belöning så tänkte traska ner till ica och köpa chips och dipp och cola. fyfan vad gott!!!!!! när jag kommer tilbaka ska jag ta ett bad, typ en total makeover skulle knappast sitta fel just nu. men ska skrubba lite, raka lite, smörja in lite osv hahaha. lät fan inte fresh...

btw, foten är stukad igen. suck. är jag mästaren av klumpighet eller är jag bara klumpig?! fyfan..


kommer inte på någon rubrik fan

hade en jätte mysig valborg, vi drog till björnön ist för djäkneberget. vi hade hela stället för oss själva med tak och allt :) grillade majskolvar, spett, kyckling o tomater, käkade även baguette med vitlökssmör. yummie. vi drack inte ens en droppe alkohol igår och det var fan skönt. första valborg på läänge som jag inte festat. valborg är ändå bara en dålig högtid då man har som ursäkt att få supa sig redlöst full och ligga och spy i någon buske.. its not woth it. idag blir det nog bara att vara hemma, funderar på att plugga. men känns ganska trist att göra det på en lördag.. men studenten är snart här.


RSS 2.0