29

hola!

Vaknade för sisådär två timmar sen, men är helt död iaf.. ska väl hoppa in i duschen snart och sen ner till stan med evelina om den där åsnan vaknar någon gång i år haha! funderar på att passa på att sola så man är brun och fin tills på fredag.. det var väl allt då. haha fan vilket onödigt inlägg. jaja. vi hörs hej!








aloha!

godmorgon!
eller säger man så, fast man inte ens gått och lagt sig än? har inga planer på att göra det heller, ska vara uppe ett x antal timmar till.. holy mother of god, hur ska jag orka?! ska ner på stan vid tio och fynda haha!
hoppas jag hittar en fin vinter jacka, för det behövs verkligen just nu.. och lite annat smått och gott.

Jag vet att jag inte updaterat på hur länge som helst. men mycket har hänt fast ändå inte och prioterar inte bloggandet så värst mycket. skriver helt enkelt när jag har lust. 

hoppas ni hade en riktigt bra jul!


24 december

så mycket har hänt men ändå inte. Jag känner mig vilsen, som att jag inte hör hemma någonstans. ingen förstår mig. det är inte lätt när det är svårt. jag ser på dig medans min värld rasar samman och ingenting har någon betydelse längre. hur ska jag bli hel igen efter att du tog sönder mig? du fanns där, när allting var mörkt och jag kände mig ensammare än ensammast och när inte ens änglarna i mina drömmar kunde rädda mig. du såg. du är min ängel. det du gör får mina andetag att räknas igen. allt kommer bli bra, förr eller senare.



God Jul!


RSS 2.0