dont worry, be happy. right?

jag är helt död. min hemma nyckel är borta. jag är sur över att ha jobbat på en sån underbar dag som denna. jag är hungrig.

tack och hej!

i wanna be a billionare..

sitter och kollar på lite utomlands resor, bland annat till alanya och grekland (chania, kos osv). är riktigt sugen på att sticka härifrån i augusti. bara komma bort härifrån ett tag och bara ta det lugnt på dagarna och festa på kvällarna, träffa nya människor osv. det skulle verkligen behövas med tanke på hur stressigt detta år har varit.

liksom, hur mkt lockar inte sol, bad, goda drinkar, färsk frukt, värme, fina stränder och så mycket mycket mer?


sunday

söndag och är helt död.. igår var jag ännu dödare, festade in på småtimmarna på midsommar. hade en sjukt kul dag/kväll/natt, tack mina fina vänner för det :) men det fick jag verkligen sota för igår, mådde så äckligt dåligt. men jag får väl skylla mig själv antar jag..
 dock blev jag besvken på portugal-brasilien matchen, då jag ville att brasilien skulle krossa portugal haha. men huvudsaken är att brasilien är vidare :D woohoo

igår sov jag typ hela dagen, vaknade kl 18.30. hoppade in i duschen, försökte äta lite bulgur med turkisk yugurt, sen drog jag hem till jennifer där fia och araben var. vi spelade sällskaps spelet cluedo. fan va jag älskar det spelet haha! och idag har jag fan inte gjort ett skit, legat i sängen och degat med datan, ätit lite mat, duschat. and now what? vet inte om jag orkar gå ut, men det e ju sånt fint väder ute..


jag och fia, midsommar afton @pluto
p.s jag ser ut som ett drägg fan..

BAD DAY

har en sån sjukt dålig dag! vill bara gå och låsa in mig någonstans där ingen kommer hitta mig.. gaaaah!!
nu skulle det verkligen sitta fint med en utomlandsresa, eller har inte möjlighet att åka nu men i slutet på juli eller i augusti skulle det vara perfekt att sticka härifrån en eller två veckor.. men det är ingen som kan hänga med, vilket e synd eftersom jag inte åker ensam haha. vill bara komma bort härifrån, har hittat sjukt billiga resor också.. FUCK FUCK FUCK

bored

jag är uttråkad, rastlös och trött.. har en jätte stor lust att lägga mig på golvet och göra en massa situps men jag är för lat så ja ligger nog kvar här i sängen och chillar.. imorgon ska jag försöka vakna ganska tidigt, dra på mig mina gå skor, sticka ut i spåret och power walka. vaknar jag försent så får jag köra på maskinen vi har hemma. sen ska vi åka och handla lite saker inför midsommarafton. ska bli en riktigt mysig dag/kväll (på midsommar afton allså) :)


onsdag

idag hade jag sov morgon ( ledig från jobbet hela veckan, börjar igen på måndag) fram till kl 12, och dagen började med att jag använde någon tränings maskin hemma som man "springer" på sen gjorde jag en massa styrke övningar. tog en dusch, käkade frukost och sen gick jag och solade ute i solen med eve ett par timmar. grymt skönt :) lite färg har man nog fått iaf, drog sen hem till alex. vi gjorde inte så värst mkt, låg på hans studsmatta, solade och snackade lite skit :)

en helt vanlig men mysig dag alltså hihi. nu vet jag inte vad jag ska göra, kanske gå en promenad i spåret? käkade nyss räkor på macka ed ägg på ballen med mamma o kent. mysigt.




grattis till araben på 21 årsdagen btw! hoppas du får/fick en bra dag, naima :)

bränna fett

nu har jag börjat med mitt nya liv, alltså jag ska gå ner ett par kg och bli vältränad/hälsosam :)
har börjat lite smått under veckan med power walks osv. ska sluta äta godis, cola kommer jag aldrig kunna sluta med så den får stanna kvar, ska sluta äta snabbmat (kebab, donke osv). och ska ut o gå en timme om dagen plus lite styrke pass. woohoo snacka om att jag e taggad! :D får se hur det går bara, wish me luck!

the most important relationship you have, is the relationship you have with yourself.
 because no matter what you do, you'll always be with yourself.




At work

Sitter på jobbet, kollar på när barnen leker i poolen och löser korsord. Tant varning?!

hurtiga.se?!

nu ska jag och eve vara hurtbullar och ut och jogga! haha får se hur det går ;)
wish us luck

off to work..

nu bär det av till jobbet, är så sjukt trött! gick fan upp sju i morse, snacka om att vara uppe med tuppen :Poch liksom när händer det att jag vaknar så tidigt?! efter jobbet ska jag ut o power walka/jogga med eve som förövrigt fyllde år igår :)

GRATTIS WIFEY!!!!♥

vm

jag gillar att titta fotbolls vm för det e ögongodis överallt ;) grrrrr


bajsväder

yo!
kom hem från stan för ett tag sen, var egentligen menat att jag och thobbe skulle ner till löga och sola imorse. mem nej, det visade sig ju att det var skit väder. så blev en tur på stan ist, köpte en rosa baseball jacka och en klänning :) sen lunchade vi på vivaldis, yummie. och bara för det var fult väder nu under dagen så börjar det bli soligt. nu, halv sju på kvällen liksom vad fan gör det för nytta?! åh ibland hatar jag verkligen svensk sommar..

sen börjar man jobba på tors, ska bli ganska kul. men kommer bli pretty sur om det blir fint väder.


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

dagen går ej att beskriva i ord, så bilderna får säga allt :)






























stipendium

kom precis hem från skolan, var på stipendium utdelning där jag och ett par andra fick stipendium. jag fick för jag har varit extra duktig i mitt karaktärsämne, alltså servering :). satt ju verkligen inte fel och man känner ju sig pretty stolt över sig själv :) innan idag hade vi avslutnings lunch, men det va inte direkt något att hurra för. maten smakade som vanligt pecka typ gummi eller något :P
drog ner till stan och fixade det sista inför imorgon.

IMORGON SMÄLLER DET!!!! STUDENT 2001!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D:D:D:D:D woooohoooo!! är så sjukt taggad. fyfan vad roligt vi kommer ha!

monday

va hos frissan idag btw.. känns jätte hemskt att mitt långa hår är historia. men det var nog lika bra, blev av med tio cm.. men nu är mitt hår tjockt och fräscht! men lite ångest har jag ju iaf..

och imorgon ska jag på whitney houstons konsert i globen! woohoo :D
hoppas hon inte är allt för borta så man får se ett bra uppträdande.


graduation

jag är fan rädd, rädd för att det är nu det verkliga livet börjar och att man måste ta dubbelt så mycket ansvar och insiativ än vad man har gjort innan. för tre år sen så kändes studenten så extremt lång bort, men nu är det bara fyra, ja precis FYRA dagar kvar! och jag vet att jag kommer sakna allt som har med skolan att göra så otroligt mycket. att träffa sin klass som nästan blivit som en familj (vissa har till och med blivit ens bästa vänner), att gå till skolan varje dag och gå på dem så extremt "tråkiga" lektionerna, att ha alla jobbiga prov och läxor. det är det jag kommer sakna, alltså alla rutiner, för just nu har jag ingen aning om vad jag kommer göra i höst eller var jag kommer att befinna mig. enligt mig handlar allt om drömmar, mål och erfarenheter. så länge du har viljan kan du bli och göra vad som helst. jag vill uppnå alla mina miljoner drömmar, visst kommer jag ta några snedsteg och göra lite misstag men man lär sig av dem.  jag vill liksom inte sitta på min feta röv när jag är 78 och blicka tillbaka på ett tråkigt och händelselöst liv. utan jag vill kunna sitta och berätta för mina barnbarnsbarn om mitt liv, alla tokigheter och erfarenheter och vara stolt över dem.

att jag kommer stå i skolan på fredag i vit klänning och med en mössa på huvudet, redo att springa ut till det verkliga livet med några av dem bästa människorna man kan ha runt om sig, känns underbart och jag blir nästan lite gråtfädig. det känns tråkigt att splittras från personer man haft runt sig i tre års tid, men det är nog dags att våga lämna boet och flyga iväg..




 

snart är det dags!

oj har inte bloggat på ett tag, men känns som att bloggen blir lite åtsidosatt nu när sommaren är på väg och studenten bara är fem dagar kvar. har många bollar i luften just nu :) återkommer när jag har tid och lust att blogga :) bjuder på några bilder från utklädnads showen som ägde rum i onsdags.


jessica, sanna, jag, joanna, louise och emilia :) aka the cocks

det blev varmt så vi badade vid lillåudden :)

sötaste jossan, blev typ av med min fobi för clowner haha

karma

är trött på falska människor som påstår sig vara ens lojal vän, men i själva verket så hugger dem en så fort man vänt ryggen till.. man kan nästan inte lita på någon i dagens läge, man måste alltid vara på sin vakt och det är jag extremt trött på! jag orkar inte ha ögon i nacken längre och vara på spänn hela tiden.. jag orkar inte försöka analysera och tolka varenda människa jag umgås med. jag är trött på att folks ord alltid är allt förutom betydelsefulla, dem är alltid tomma och meningslösa. what comes around goes around, karma is a bitch.

det känns inte värt att lägga ner energi på någon som ändå bara går bakom ens rygg. det är fan inte en äkta vän!
en äkta vän är någon som alltid finns vid en sida, oavsett vad. som man kan dela allt med, grått skratt lycka sorg you name it. det är någon som alltid förstår en och vet när man är ledsen/glad. en som man ger och tar med. en som aldrig kommer såra dig osv. det är en riktig vän och dem ska man vara riktigt försiktiga om för såna växer verkligen inte på träd.

måndag 31 maj

dålig update men här kommer lite vad jag gjort dem senaste dagarna :)

fredag: lite små shopping på stan, sen blev det förfest och utgång med tjejerna. länge sen alla vi var samlade, så det var riktigt roligt :)♥

lördag: jobb på stats hela kvällen, drog sen hem till en kompis efteråst och sov.

söndag: drog ner till hamnen med josse och chillade i solen :) snackade om lite allt möjligt, allt mellan himmel och jord.

måndag: skola som vanligt minus alla lektioner typ :P.. drog ner till stan, lunchade på waynes med thobbe och satte oss sen på pitchers uteservering och tog ett par cider. njöt av värmen :)


RSS 2.0