årets roligaste skämt?

"anonym- så ful. äckliga slampa ! ser ut som en gris. fy vad ful !"

HAHAHAHAHAHAHAHA, seriöst tror du verkligen jag ska ta åt mig av en sån omogen och töntig kommentar?! liksom, give me a break !!!! jag har bättre självförtroende/självkänsla än att jag ska bli ledsen över detta. kom med något bättre nästa gång snälla..

insomnia

borde verkligen sova men är inte ett dugg trött, bara väldigt rastlös och uttråkad.. sitter inne på tradera och buder på ett par converse, ray ban wayfares och en helena rubinstein mascara.. det är värsta kriget! ska bli kul o se om man vinner något. damn you jennifer, det är ditt fel att jag sitter inne på tradera dag in och dag ut! haha. beställde faktisk lite saker från HM också.. fast det kommer i maj ungefär. ett bra tag kvar till dess. funderar på att sola imorgon efter praktiken och shoppingen, ser ut som ett spöke och plus så ser och känner man sig dubbelt så fet när man är vit. jobbigt, betämde med wifey eve att vi skulle ta en promenad också. för det var verkligen länge sen vi gjorde det! saknar det. long time no see..

tråkigt inlägg

citat

save me and i will save you


we´re only human, we all make misstakes.

shenare.
ligger i min säng och kollar runt efter sommar kläder på internet.. önskar att man hade en högre inkomst för HM har verkligen fått in najsiga saker! och imorgon ska jag hämta ut mina efterlängtade skor som ligger på tobak och väntar på mig. ska även shoppa lite, behöver det. lite tröst shopping sådär. har ångest över en massa saker, måste få ordning på mitt liv. nu ska det bli ändring på allt det här!

och nu är det bara två dagar kvar sen är det fredag och fredag= helg = partey!

bad bad bad

jag har typ flyttat hem till jennifer därför den kassa uppdateringen. har haft annat för mig än att blogga, sorry :P
just nu sitter vi här höga på socker och lyssnar på gamla godingar som vi älskade när vi var mindre. vi är grymt taggade! älskar gammla låtar, dom borde spelas oftare på krogen..


hittade massa gamla bilder på jennifers data, denna är från i höstas på
halloween :)

marilyn monroe

"If you can't handle me at my worst, you sure as hell don't deserve me at my best"


destination plugg

nu ska jag vara duktig och komma igång med den där j*vla APU-pärmen och allt annat plugg jag har. sen drar jag hem till jennifer och softar! wish me luck

FÖR JAG SKA

ta studenten, fyfan vad jag e bra! :D



nightmare

vaknade upp helt livrädd i "morse" av en mardröm, den var riktigt otäck.. drömde att det bodde en grön jätte orm i mitt kylskåp, i en sån där låda där man ska ha mat i, sen försökte den rymma genom kylskåpsdörren men jag var tvungen att stå för dörren så den inte kom ut. men ändå så kom huvudet ut hela tiden och rörde mig. sen exploderade kylskåpet och den lyckades komma ut. men sen kom mamma och dödade den.

kanske inte låter som värsta mardrömmen, men jag hatar verkligen ormar. det är verkligen min största rädsla och fobi. bara nu när jag tänker tillbaka på drömmen mår jag dåligt. klarar inte ens av att kolla på en bild av en orm. jag måste till och med försäkra mig om att det inte finns någon orm i mitt rum innan jag kan somna på kvällarna (vilket det ändå aldrig kommer att finnas).. det kanske har gått lite för långt. men nu vet ni något ni inte visste förut!


varför drömmer man mardrömmar?!


en bild säger mer än tusen ord

blev jätte nostalgisk när jag satt och kollade igenom gammla bilder igår. vilka minnen man får! ibland saknar jag dem gamla tiderna, det gamla tjejgänget som tillslut splittrades när vi alla började gymnasiet, allt det galna/roliga vi gjorde. det var tider det..





(finns extremt mkt mer och roligare bilder, men dessa var dem ända som funkade att ladda upp :S)

life will be better if you make something fun out of it

woho! jag börjar bli frisk. tror jag. vaknade av värsta sol strålarna rakt i mitt face typ kl nio(lyser inte stjärnorna fortfarande då?!), inte najs eller jo najs med solstrålar, inte najs med solstrålar i ansiktet när man sover. iaf så vägrade jag att gå upp så somnade om till kl ett. det var riktigt najs. hahahaha märker man att jag är extremt uttråkad? har inte lämnat lägenheten på fem dagar nu, eller ah förutom i ca 20 min igår eftersom jag höll på att få riktiga cpdampryck anfall, fast jag ångrar att jag drog ut för sen så fick jag tillbaka febern.. it sucks.

jahapp idag är det lördag och vad ska man göra ikväll då?
jo man ska stanna HEMMA som man gjort nu i fem dagar (som sagt) men jag vägrar iaf att kolla på fjoll melodifestivalen. är det inte bara lika bra att lilla landet lagom inser att vi aldrig mer kommer vinna eurovision song contest?! sveriges musikalism (fanns inte det ordet innan så finns det iaf nu) suger och kommer aldrig utvecklas till något bra. liksom svenska folket lyssnar fortfarande på schlager och dansband, otroligt. och ja visst, vi har en hel del musikaliska talanger som är grymma på det dem gör, men dem kommer aldrig att lyckas här i sverige eftersom, just det, vi bor i ett land där "leende guldbruna ögon" är en grym låt och charlotte perrelli och carola är allas idol. sverige är helt enkelt inte ett musik land. så vill man lyckas, ta första bästa flyg härifrån!

fredags mys + feber

är fortfarande sjuk.. buhu stackars mig. har haft konstant feber sen i tisdags, huvudvärk, hosta och snorig näsa. det är typ hell on earth! har mest sovit hela tiden och gått ner i vikt har jag också eftersom jag inte kan äta ett endaste skit typ.. skit jobbigt eftersom vanligtvis äter jag som om jag vore en hel brandkår. nu ska jag kolla på simpsons.


sick

är sjuk och orkar inte uppdatera. haft feber och mardrömmar hela natten/morgonen.

på jakt efter..

jag ligger i sängen med datan på magen och är på jakt efter en kick ass snygg student klänning. svårt. var hittar man dem?! ge mig tips, snälla..

härmapor

har suttit och kikat runt på en massa random bloggar och plötsligt slog det mig att alla härmar/kopierar varandra. minoriteten (stavning?!) av alla bloggare hade bilder på sin mat, hissar och dissar lista, minst ett inlägg om svenska hollywood fruar, minst tre inlägg om hur man går ner i vikt snabbast osv osv the list is long.. alla bloggar såg exakt likadana ut! vad hände med att vara sig själv, vara orginell och komma på egna ideer?! ganska fåningt att dom endast lägger upp såna inlägg som dom vet att folk gillar endast för att få flest besökare och kommentarer för att sen så småning om kunna tjäna pengar på det. jag tror inte såna bloggare kommer långt, utan det är dem som brinner för att skriva och gör det som en kul grej som kommer långt och sen att dem tjänar pengar på det är bara ett plus. ta till exempel blondinbella eller kenza. dom blev framgångsrika utan att dom "ville/tänkte" på det. orka vara mediakåt!! go n get you own ideas.


måndag

fyfan vad mätt jag är, äntligen. jag älskar mat, det är det bästa som finns. lite konstigt att jag inte väger 150 kg typ..  åt först mc donalds med thobbe och efter en timme när jag kom hem åt jag igen. man blir ju fan inte mätt på donkens mat.. vilket suger eftersom det är gott, oavsett vad alla andra säger, det är bara lite väl överskattat.
iaf, idag var jag hemma från praktiken. drog till en sjukgymast och tejpade foten. han sa att jag hade stukat ledbandet vilket var väldigt ovanligt och han fattade inte hur jag hade lyckats. inte jag heller, jag minns inte haha. sen drog jag till stan och träffade thobbe. gick runt lite o kollade sen satte vi oss på gränden och drack några cola flaskor. josse joinade oss efter ett tag. mycket mer än så har jag inte gjort. tråkigt liv man har, blir ju nästan lite deprimerad ju.

imorgon vet jag inte om jag drar till praktiken eller inte.. kanske borde vila min fot en dag till. fast jag får nästan lite ångest att jag missar timmar.. jaja vi får se hur det blir.


love and be loved in return

gårdagen var riktigt rolig :D! började med ändrade planer, jennifers lägenhet var kaos så vi hamnade hos fia istället. men det gjorde ingenting. spelade "öl"-spelet (dock så måste vi komma på något annat namn för det eftersom vi endast dricker drinkar o shots typ :P), satt o umgicks osv osv. tog sen en taxi ner till stan och drog till konrad. behövde knappt så i kö om jag minns rätt, vilket var riktigt skönt eftersom det var svinkallt ute igår.. undrar om vi ens kommer få en sommar iår.. iaf, t.o.k ägde. trots min skadade fot trängde jag mig längst fram och det var det värt. visst jag blev trampad på foten, puttad, taffsad på, blev av med mobilen (men som jag hittade sönder trampad senare på golvet, men den funkar iaf!) men jag hade rikigt kul. fick deras cd skiva och en affisch sen också. hihi. det var väl i stort sett min lördags kväll. drog även till donken o käkade och fick skjuts hem. josse deckade i min säng och jag låg och snackade i telefonen till halv sex på morgonen, intresseklubben antecknar!

och just nu är jag grymt rastlös och HUNGRIG, fast det är jag ju typ alltid.. tror jag ska byta om till sovkläder, göra några mackor, hämta pucko och sen sätta på en kick ass grym film. problemet är bara vilken..


 
haha "snygg" bild från i torsdags

hur ska jag bli hel igen efter att du tog sönder mig..?

ikväll är det partey som gäller, ska på t.o.k med dom bästa. ska bli kul, är inte så jätte taggad. men det kommer! kommer vara tvungen att ha platta skor idag.. det suger men kan ju knappast ha klackar ikväll, då bryter jag väl hela foten hahaha. förfesten kommer att vara hos frugan jennifers nya place :) skulle egentligen hjälpt henne att flytta idag, men kändes ganska omöjligt eftersom jag knappt kan gå normalt.

idag har jag tagit hand om mitt yttre haha, målat om mina naglar till svart (once you go black you never go back ;)). målade till och med mina tå naglar! haha. snart ska jag se till att plocka mina ögonbryn, dom ser rent ut sagt förjävliga ut. hatar att jag är så hårig/mörk, har väl pappa att "tacka" eftersom jag fått det från honom.. rakat benen har jag också gjort, hade jag väntat några dagar till hade jag nog behövt en gräsklippare hahaha.

förkakan








mer bilder kanske kommer sen ;) och btw, hade ingen spricka i min fot. var bara en stukning. thank god for that!

kul kväll avslutad med en skadad fot..

hade riktigt kul igår, hade klassfest/förkaka hos thobbe sen drog vi vidare till hundra dagars festen som hölls på pluto. tycker dock synd om jossan som inte kom in pga av att dom trodde hon var för full när hon råkade gå in i en dörr.. det var massor med folk och såklart ramlade jag (pga för stort alkoholintag och alldeles för höga heels) och har lidit av smärta hela natten i min fot. tror den är stukad eller något. ska upp till sjukan snart och röntga den. håll tummarna för att det bara är stukad och att jag inte ha sn spricka eller något! men iaf, bilder från igår kommer ssenare :D

i onsdags btw så åkte jag till landet med thobbe och jossan. hade väldigt svårt att somna eftersom jag är livrädd att vara ute i ingenstans liksom.. men torsdags eftermiddagen var mysig, då gick vi en lång promenad med hundarna och jossan red på en häst. sen red thobbe, fan va kul det såg ut hahaha.. och sen avr det även min tur att rida. skit läskigt ju! haha yaya nu ska jag byta om och sen dra iväg till sjukan. wish me luck

fika time

har legat i sängen sen jag vaknade och kollat på film. kollade på fame, den är riktigt bra! men sen blev jag sur på mig själv, kan ju fan inte ligga i sängen en hel dag. så bestämde med josse att vi skulle ses och ta en fika. har inte umgåtts så mycket med henne under ett par veckor.. hände en incident mellan oss, men nu är allt bra igen och tur det för jag saknade henne sjukt mycket! nu måste jag lägga på ett kol, för vi ska ses snart och jag sitter här osminkad och med blött hår. vet inte ens vad jag ska ha på mig..


ett slut har alltid en början

hallo!
ny vecka, nya tag och så är det sportlov liksom. love it. betyder att man får sova ut, men måste ändå försöka hitta på något vettigt så man inte slösar bort en ledg vecka liksom. på torsdag så är det 100 dagars festen, taggar hårt till den redan nu haha och på lördag flyttar wifey jennifer till egen lägenhet så då blir man flyttkarl för några timmar och senare samma dag så kommer T.O.K till konrad. TAGGA! vad som händer återstående dagar har jag ingen aning om.. hoppas på något roligt iaf.

tänker inte ens ta upp vad som hände i lördags, vill helst glömma. men om jag säger att jag mådde skit i går så förstår ni nog att allt hände. körde verkligen all in, vilket jag ångrar haha. och just nu kör dom den dära jävla krigssignalen som dom kör första måndagen i månaden. mina öron värker..

RSS 2.0