dude..

gårdagen var galen. mår skit. måste vila upp mig. och mina knän gör ont.
hörs senare eller imorgon!

kill me.. plz

hej hopp! har verkligen inte haft tid med att uppdatera. men ska bättra mig hihi promise!
då var det lördag igen och min underbara isabella fyller 19 bast. så det blir partey ikväll med (var ute igår). men jag klagar inte, förutom att jag egentligen är helt död. men vad gör man inte för sin vän.. just nu sitter jag med ett glas cola och lyssnar på en av mina nya favorit låtar timbaland feat kate perry - if we ever meet again, den är grym! sitter även och försöker hitta student flak med elverk och ljudanläggning, eftersom ingen annan i klassen gört så är man ju illa tvungen att fixa det. men jag klagar inte. folk måste börja inse att allt inte serveras på ett silverfat.

gårdagen.. hm var ska jag börja. hade två beställningar med företaget så det var bara att bege sig till skolans kök, fast vi hade ledig dag, och börja laga mat. ganska segt men med tanke på att man har bra människor runt om sig så klagar man inte lika mkt hehe. (företaget har jag och fem andra startat och är ett catering företag, så ni vet). var sjukt stressad eftersom vi skulle ut och shaka loss och eftersom västerås krogar stänger kl 2 så måste man ju börja förkakan ganska tidigt, vilket suger men men. så var på ett ganska dåligt humör ett tag där, stackars josse som fick höra alla svordommar och all skit jag slängde ur mig haha. men när vi väl kom till fia och träffade alla tjejorna så blev humöret direkt på topp. drog sen ut till pluto, det var kul eftersom det var löning och löning = mkt folk. gårdagen var skojj, med tanke på hur man mår idag.

nu måste jag hoppa in i duschen. sen ska jag slänga in lite bilder från igår. eller ah dom bilderna jag tog eftersom kameran dog efter en timme (a).

john blund

ligger i sängen och inväntar besök från självaste john blund. snart deckar jag. godnatt

torsdag

oj.. bad update men har varit "upptagen"  med skolan osådär. eller okej har helt enkelt inte orkat blogga, har inte haft något att skriva om.. just nu är jag trött och less på allt, speciellt det äckliga vädret.
sommar? ja tack! tänkte ta ett bad snart, frächa till mig lite. typ måla naglarna, plocka mina ögon bryn osv.

shoppade lite idag också :D köpte ett par skyhöga svarta pumps och lite smink. love it!
nej nu är det bad som gäller..

cravings!!

om någon får för sig att köpa något fint åt mig bara sådär, så är detta det jag vill ha


oj, gud vilken dålig kvalitet det var på bilden.. my bad.

måndag..igen

hallo!
dagen började med att jag försov mig, missade svenska lektionen eftersom jag vaknade halv elva (?!). så det var bara att kasta på sig kläder och lite smink och ruscha till skolan. hann gå på halva samhälls lektionen iaf, men det jag är gladast över är att jag hann till lunchen för vi fick köttbullar, kokt pot, gräddsås och lignon sylt. blev grymt lycklig över det, fattar inte ens själv att man kan bli så glad över lite köttbullar.. och religion lektionen ska vi inte ens gå in på, den var kaos. men ändå så måste jag slänga in att HR07B är nog en av dem skönaste klassen genom tiderna! haha. synd att vi snart bara har hundra dagar kvar tillsammans, sen splittras vi.

när jag kom hem runt fyra så tog jag tag i städningen, dammsög, moppade golvet och slängde massa smutstvätt i tvättkorgen. nu väntar jag bara på att någon ska tvätta det (a) hahaha. om jag ska vara ärlig så vet jag inte ens hur man tvättar, inte ens hur man sätter på en tvätt maskin. kanske dags att lära sig. 




klart man var cool redan som liten haha

ik hou van jou ♥

jag ser upp till dig, vilken kraft du har. ensam kvinna som krigar genom natt och dag. aldrig fått något gratis, varje andetag är för dina barn som du lever för och vi har det bra. tack vare mammas vilja att aldrig vika sig för nederlag, om du trillar går du upp igen omedelbart. så mycket kaos runt omkring dig ändå ser du klart.

du har gjort mig till den jag är idag, du trodde på mig när ingen annan gjorde det, när jag inte ens trodde på mig själv. jag älskar dig♥



recept!!!!

och nej detta är ingen matlagnings/bak blogg men måste verkligen lägga upp receptet på chokladkladdmuffins. så lätt och så gott! enjoy bitches ;)

(för 16 st)
2 ägg
2,5 dl socker
2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
4 msk kakao
0,5 tsk bakpulver
2 dl vetemjöl
100 g smält smör/margarin

sätt¨på ungen på 200 grader, smält matfettet. vispa ihop ägg och socker. vispa sen ner vaniljsockretm salt, kakao och bakpulvret. tillsätt sist vetemjölet och matfettet. låt stå i ugnen i tio min.

simpelt va?

mina muffinsar i ett misslyckat hjärta. hihi lite gulligt sådär.

busy woman

åh jag är helt och hållet slut i min kropp, ryggen och benen dödar mig just nu.. jobbade nämligen nästan 16 timmar igår (11.00-03.00) på ett bröllop, och i fredags natt sov jag inte många timmar haha. därför har jag inte heller uppdaterat, har varit pretty busy. bröllopet var jätte kul att jobba på, stog i baren, serverade osv osv. när vi slutat så blev det lite chill på plats sen var jag tvungen att gå hem observera GÅ i detta snö oväder! det var typ omöjligt att gå plus att jag hade "converse"-skor (Belle wanna be converse skor) och snön va nästan till mina knän. fatta hur snöig ja va när jag kommit hem. men som tur var så hade jag sällskap i telefonen av wifey :)

vaknade upp runt halv två idag, skulle egentligen jobbat 16-19 idag, men det behövdes inte som tur var. hade fan inte orkat asså. känner mig som en 80 årig gammal kärring fan.. tog en lååång och välbehövlig dusch, satte på en ansiktsmask och sen har jag bakat kladd muffins. finns fan inget godare än ett glas iskallt cola och chokladkladdmuffins. yummie ;) och idag måste jag verkligen ta tag i allt plugg jag har. vill egentligen inte, men måste..


jag just nu..

i look way to good to be stuck with you

hej bloggen hihihi (fjårtiz dialekt)
kom nyss hem från skolan, slutade runt fem och började 13.10. stört skön dag idag, då vi har tränat inför utklädnads showen som kommer att inträffa den 2 juni som förövrigt är hemlighets stämplat tillsvidare men som kommer bli riktigt awesome! och planerat för tema kvällen vi kommer ha den 15 april. kul kul.

igår så träffade jag eve en stund. hon är verkligen en av dem skönaste tjejerna jag känner haha. vi satt och snackade om killar (ovanligt haha), "misslyckade" fyllor och om dur skönt det är att NYSA! så eve tyckte att jag skulle skriva ett inlägg om just nysningar. men vad finns det att skriva förutom att det är det bästa som finns, skönare känsla finns inte och får jag inte nysa när det behövs så blir jag sur.. så nu har du fått din vilja egenom wifey. och på tal om det så fick jag henne att skaffa en blogg igår (skit stolt) eve´s blogg hittar ni här.

nu måste jag träna in texten på en låt, så jag kan mima den (a) wish me luck

/ miss independent




bjuder på en av mina favorit bilder på oss tjejer ♥

koncentrationssvårigheter.se

har försökt att plugga i tre timmar nu, men kan verkligen inte koncentrera mig. lyssnar på musik, snackar med folk på msn och face, letar efter sommarjobb och smsar samtidigt som jag gör min religionkunskaps uppgift.. det går inte att plugga! visst har kommit en bit, men borde var klar för länge sen. ÅÅÅÅÅÅÅH!

vad jag gjort idag?
har lallat runt i skolan bara (hade restaurang lektion, men öppen restaurang. grymt kul!) sen köpte jag biljett till hundradagars festen som är den 4 mars. damn, inte lång tid kvar nu!! och snart är det ju student kryssning också.
åh längtar verkligen sjukt mycket.

nu ska jag fortsätta försöka plugga. wish me luck

ge mig sommar

dom är snyggingarna beställde jag hem igår, tänk er med ett par jeans shorts, slapp t-shirt, kavaj, en massa snygga smycken och solbrillor! åååh, längtar till sommaren..

like a rainbow round my heart..

dagens planering var
- städning
- plugga 

har kommit halvvägs med städandet.. eller okej jag började precis, men kläderna är upphängda i garderoben i ordning nu iaf. nu är det bara det västa kvar. hitta hem åt mina små saker. typ smycken, papper, skol böcker osv osv.. fan har ju inte plats för allt! och att damsuga/moppa golvet.. fast med högt dunkande musik ska det nog gå fort.
tänkte köra något jag aldrig gjort, nämligen en dagens outfit, bara för att liksom. men kände mig bara dum så sket it. min städoutfit består ändå inte av något speciellt. svarta tights, genomskinlig vit tee och en svert hood tröja.. ne nu måste jag fortsätta med städningen. sen blir det plugg, APU pärmen och religion samt hälsopedagogik.. FUN!


något/några bra låt tips som funkar till städning?

reach out a helping hand

att veta att det finns folk som verkligen bryr sig om sina medmänniskor, ger hopp om mänsklgheten som kan vara riktigt hemsk ibland. det får en att inse att det verkligen finns folk som gör allt som står i sin makt för att hjälpa dem utsatta och att det finns kärlek i folks hjärtan.. Usher, Celine Dion, Jennifer Hudson, Lil Wayne, Janet Jacksson, Miley Cruz, Keri Hilson, Jamie Foxx, Snoop dog är bara några av dem världskända artisterna som valt att göra en ny version av låten "We are the world" som gjordes av Mickael Jacksson och Lionel Ritchie. allt detta för att bidra med något för dem drabbade i Haiti. detta är grymt!



keep on falling in and out of love

kom hem från skolan för ca en timme sen, har varit en ganska ovärd dag föutom att jag, thobbe, jonte och alex åt tre rätters i restaurangen.. men  inte ens det var något att hurra för. höll på att skita på mig av rädlsa nyss, för dom står tydligen på taket och skottar snö så typ ett ton snö rasade precis förbi mitt fönster, och jag var verkligen inte beredd på det. lät som att hela huset skulle rasa, typ av en bomb eller något. värd info haha. är uttråkad och vet inte vad jag ska hitta på idag.. kanske städa eftersom jag skjutit upp det i ett par veckor nu.. plugga behövs också..

och jag står fortfarande fast vid att killar är ett mysterium som alltid kommer förbli olöst.





kolla vilka snyggingar jag hittade igår, fast hade varit bättre i silver. gosh,
kan tänka mig dessa med en snygg vår outfit. vill ha vår nu!!!

livets stora gåta..

okej, det här är ett ämne som jag aldrig fått ett riktigt svar på, för hur mycket jag och mina vänner diskuterar så kommer vi aldrig fram till ett riktigt svar, hur mycket man än sitter och tänker och tänker får man aldrig svar på sin fråga och när man frågar en kille så vet dom själva inte svaret, men vem är det som vet då?! och frågan är ju såklart VARFÖR. just det, varför går inte killar rak på sak utan måste ta en massa omvägar när han vill visa något(känslor)? varför måste dom alltid försöka göra en svartsjuk, när dom ändå inte lyckas? varför ska dom alltid leka matcho? varför ska dom alltid "låtsas" vara oberörda? varför ska dom alltid säga fel saker i fel situation? varför tror dom att dom vet vad vi tjejer faller för när dom i själva verket inte har den blekaste aning? varför ska dom altid skryta om sina ägodelar (hur dyr deras begagnade bil va, att pengar inte är ett problem, att tjejer faller för honom som käglor..)? the list is long, men helt seriöst varför?

visst jag sitter inte här och säger att vi tjejer är så mycket bättre själva, ni skulle bara veta. men vi vet oftast vad vi ska säga när, hur vi ska bete oss i olika situationer osv. vi tjejer har något som kallas hjärna, medans man kan tro att det killarna har där uppe bakom pannbenet som ska kallas hjäna är en ärta. killar är skit från topp till tå och det kommer jag stå fast vid till någon visat mig motsattsen och nej, jag är inte bitter för att jag sitter själv på alla hjärtans dag. tycker det är skönt att vara independent woman, jag älskar att vara det!  men dessa tankar har jag gått runt i mitt huvud, och säkert många andra tjejers huven också, sen jag började träffa killar.

killar, ni är ett mysterium.



if you se cupid, bitch slap him for me. will ya?!

orkade/hann inte uppdatera igår. var lite upptagen plus att jag verkligen inte hade lust att skriva något haha. im honest! lyckades iaf inte bli övertalad att hänga med ut på krogen i fredags, drog hem till en vän ist och tog det lugnt, kollade film och umgicks.

och idag är det valentines day, som jag förövrigt bojkottar i år. tycker att denna dag är så oerhört överskattad och till för att alla affärer ska tjäna pengar. varför inte visa kärlek varje dag istället en dag om året?! dont get it.
men gulligt nog så fick jag en alla-hjärtans-dag present av mamma, lite gulligt sådär och så har jag fått ett x antal söta hälsningar också lite gulligt sådär. ett leende på läpparna har man ju iaf. men iaf, ha en trevlig valentines day! (men ett hjärta får ni inte, jag vägrar)

beslutsångest?

hemmakväll vs utgång?!


såklart har man ju lyckats att nästan bli övertalad om att hänga med ut ikväll. skulle vara sjuk kul. men hur skönt skulle det inte vara att ligga i soffan och kolla på någon bra rulle?! ÅNGEST!

fredags myyyys

god morgon, eller god eftermiddag man kanske borde säga?

vaknade för ungefär en timme sen, fick sova i 9 timmar vilket jag inte gjort på flera månader. väldigt skönt! så just nu sitter jag i min underbara säng med morgonrocken på, spotify spelar upp ljuvlig musik för mig och njuter av ett glas cola, finns det ett bättre sätt att starta dagen på?! vad som händer idag har jag ingen aning om. blir nog att ta det lugnt, har haft för många vilda helger den senaste tiden haha.

och förresten, mamma kom in nyss till mig med choklad och pengar och sa grattis evelina (mitt mellan namn) på namnsdagen. hade ingen aning om att det var min och wifeys namnsdag. fun. så grattis till oss!!!


jag och bästa evelina


love and be loved in return

Friends are quiet angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly

vänskap, det är ett fint ord med en fin betydelse. att ha vänner är nog det bästa som finns. och att veta att det alltid finns någon som står vid ens sida oavsett vad, genom motgångar och medgångar, får en att le både utom- och inombords.det gör en glad. det gör en modig. att veta att det alltid finns någon som hjälper en upp när man har fallit ner på botten och inte kan ta sig upp på egen hand, får en att uppleva kärlek. det gör en stark. att veta att  det alltid finns någon som man kan skratta med men även gråta med, gör en varm inombords. att veta att man är någons vän. det gör att man är lycklig.♥

nothing can stop me now, bitch!

aloha
idag är jag riktigt jävla happy. har så mycket på gång just nu och visst det blir stress och en massa planering men jag älskar det! det pirrar så mycket i min mage just nu så att det känns som att den är fylld med miljontals fjärilar hihi. kompis det går bra nu!

idag börjar min helg, eftersom jag är ledig på imorgon. så då blir det att sova ut riktigt ordentligt. kunde inte somna igår, var för trött. men till slut när klockan var fyra så somnade jag in och sov fram till kvart i tolv, super skönt. nu ska jag fixa och trixa med lite olika saker typ skolarbeten, mitt rum (behövs verkligen, oordning är det värsta jag vet men ändå så lever jag med det..), fylla i lite ansökningar osv.


bild från dec, innan julbalen.

nighty night

har aldrig varit tröttare, nu ger jag mig. behöver få sova mer än fyra timmar per natt som jag annars vanligtvis gör..
godnatt

tisdag

kom hem för en stund sen efter en fika på gränden med min underbara vän denise, som vanligt hade vi en massa att prata om. allt från killar till godis till utomlandsresor osv haha. vi smed lite planer idag inför sommaren och förhoppningsvis så blir det två utomlandsresor nu i sommar, till Israel (där vi kommer vara i några veckor) och till Bulgarien (där vi kommer vara i ca en vecka). ser verkligen fram emot det, det kommer bli grymt! värme, sol, färggladadrinkar, solbränna och party, hur härligt låter inte det?! dagdrömmer mig bort.. haha

nej nu måste jag sätta i gång med mitt samhälls arbete som ska vara inlämnat innan midnatt. wish me luck!

lucky me

jag förmodar att bilder gillas så nu slänger jag upp några bilder från fredagens bravader.





ja, det var dom "bästa/normalaste" bildena, resten är hemlighets stämplade typ.
älskar att jag har er tjejer!

lördags mys

hola guapas!
kom hem för ett tag sen, var och fikade med denise och sen blev det bio. såg snabba cash och den var riktigt grym, en av dom bästa svenska filmerna jag sett. blev alltså en lugnt mys lördag med tanke på att gårdagen var ganska vild, var nämligen på pluto med tjejerna, så idag är man riktigt seg. nu sitter jag och lyssnar på chris brown - crawl, älskar låten. har typ inget vettigt att skriva egentligen.. men bara det att jag försöker ger ju plus poäng right?! får se hur det går med den här bloggen..

nu ska jag ligga i sängen och pilla mig i naveln.
slänger in en bild från förra helgen också, för bilder gillas väl..
älsklingar och jag

första inlägget

som sagt, heter ida och här får ni läsa om min (fantaboulous) vardag och vad som intresserar mig, alltså ät detta en personlig blogg och inga andra konstigheter. enjoy!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0